(+30) 210 7568313
info@vmproperties.gr
€ 69.000
Γκύζη - Πεδίον Άρεως, Γκύζη - Άρειος Πάγος
|
ΠΩΛΕΙΤΑΙ διαμέρισμα συνολικής επιφάνειας 50 τ.μ. στον 1 ο όροφο . Αποτελείται από 1 υπνοδωμάτιο, σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο . Είναι κατασκευασμένο το 1965 και διαθέτει θέρμανση κεντρική - πετρέλαιο, κουφώματα ξύλινα, πατώματα από πλακάκι και ξύλο, πόρτα ασφαλείας με τρίαινα, ντουλάπες, ανελκυστήρα, A/C, έπιπλα. Σε πολύ καλό σημείο μόλις 900 μέτρα απόσταση από τον σταθμό μετρό Αμπελόκηποι. Κατάλληλο και για επένδυση με με υφιστάμενο μίσθωμα 350 ευρώ.
![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
Πολύ απλά, γρήγορα και εύκολα, απο τη φόρμα υποβολής μπορείτε να αναθέσετε στο γραφείο μας το ακίνητο σας. Εμείς θα επεξεργαστούμε την αίτηση ανάθεσης σας, την ίδια κιόλας στιγμή!
(φόρμα ανάθεσης)
Το γραφείο μας διαθέτει τους καλύτερους συνεργάτες, με την μεγαλύτερη εμπειρία στο χώρο του Real Estate, έτοιμοι ανα πάσα στιγμή να υποδείξουν στους πελάτες μας το ακίνητο σας..
Διαθέτοντας πλέον την πληρέστερη κτηματομεσιτική εφαρμογή, χρησιμοποιώντας καινοτόμες τεχνολογίες, το ακίνητο σας θα είναι στην κορυφή των μεγαλυτέρων Real Estate Portals της αγοράς, γρήγορα και εύκολα διαθέσιμο προς όλους..